Els Saballuts revaliden el 5de8 a la seva Festa Major
divendres, 2 de setembre de 2016 00:00

Festa Major. Els Saballuts poden estrenar el 5de8 però han de desmuntar el 3de9 dues vegades.

Intent desmuntat de 3d9f

Després de participar en l’inici de Festa Major divendres alçant uns pilars, els Saballuts van començar les actuacions de Festa Major dissabte de molt bona manera, i es que mentrestant arribava la cercavila a la Plaça Sant Roc, van descarregar el tres i el quatre de vuit juntament amb el set de set de molt bona manera i amb execucions molt plàcides.

Diumenge, a l’actuació gran de la Festa Major, la colla local ja va començar forta tot descarregant el que era el primer cinc de vuit de la temporada, castell molt renovat en tots els seus pisos i que donava anim per encarar el castell de nou. Però no va poder ser, una altra Festa Major els Saballuts es van quedar sense descarregar el tres de nou, aquest cop encara que no van caure, van fer dos intents que es van haver desmuntar a l’entrada de la canalla, tots dos per pèrdua de mides als pisos claus del castell. Un set i un quatre de vuit de tràmit van tancar l’actuació dels de la camisa verda que hauran de treballar més a l’assaig els folres per tal de millorar l’execució dels castells de nou.

Els Minyons de Terrassa van fer una molt bona actuació aquest any a la capital vallesana descarregant el tres i el quatre de nou i el nou de vuit, castell que per primera vegada es veu a Sabadell. Tots tres executats amb molt bona precisió i estabilitat, a l’igual que els Capgrossos de Mataró, que van descarregar l’actuació que també tenien prevista els Saballuts, el tres de nou, el cinc i el set de vuit. Els Castellers de Barcelona, per la seva part, a primera ronda van carregar un cinc de vuit, cosa que els va recomanar acabar l’actuació amb dos castells molt assequibles per a ells, el tres i el quatre de vuit.

5d8 a la Festa Major de Sabadell 7d8 a la Festa Major de Sabadell 4d8 a la Festa Major de Sabadell

Fotos: colla

 

Vols fer castells?

T'agraden els castells? Apuntat-hi amb els Castellers de Sabadell. És gratis, faràs amics i coneixeràs món.

Els assajos

Dilluns de 20:00 a 21:30 aprenentatge
Dimecres de 19:30 a 23:00 assaig general
Divendres de 19:30 a 23:30 assaig general
Carrer Emprius 13 de Sabadell.

Vols que vinguem a fer castells?

Vols una diada Castellera a la teva festa?
Posa't en contacte amb nosaltres al 672 13 13 12 o a l'adreça saballuts@saballuts.org